U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Fotowedstrijd Regio Oost

In het kader van" REGIO OO(g)ST - BOEREN", een samenwerkingsproject van 18 CC's en GC's uit Oost-Brabant wordt er een fotografie-wedstrijd georganiseerd in 2023, die in 2024 op tournee gaat binnen het samenwerkingsverband.
Het onderwerp van de fotografie-wedstrijd is ‘van zaaien tot oogst’, met een brede thema-invulling van de lokale landbouw. De foto’s moeten de Oost-Brabantse boerensector en het boerenleven belichten.

Deelname aan de wedstrijd is gratis. De ingezonden foto’s moeten digitaal worden bezorgd, en moeten recente foto’s zijn binnen de periode februari 2023-september 2023, genomen op het grondgebied van de gemeenten van het samenwerkingsverband.

Via deze module kan je jouw inzending voor de wedstrijd registreren. Je deelname is enkel geldig wanneer je alle stappen doorloopt, totdat je het bevestigingsscherm te zien krijgt waarin je deelname bevestigd wordt.

Regio Oo(g)st is een gezamenlijk initiatief van de Aarschot, Bekkevoort, Bierbeek, Boutersem, Diest, Geetbets, Herent, Holsbeek, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Oud-Heverlee, Scherpenheuvel-Zichem, Tienen, Zaventem, Zoutleeuw

meer info op regio-oost.be

 

met de steun van

logo Vlaanderen